• Vetbevriezen
 • Non-invasief dus veilig
 • Pijnloos
 • Buik / benen / lovehandles

Cryolipolyse

Cryolipolyse behandeling is de nieuwste methode om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen en is de alternatieve manier voor liposuctie. Een effectieve manier om die laatste kilo’s kwijt te raken.

 • Prijzen:
 • 1 kop
  € 59,50
  Keuze uit: armen, buik, dijen of benen

Hoe werkt het?

Bij de Cryo behandeling wordt het vetweefsel op de gewenste zone sterk afgekoeld. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Op de gewenste zone worden vacuüm pads geplaatst gedurende 45  tot 60 minuten. De vacuüm pads zorgen voor een afkoeling van -8 graden. Het vet zal in dit gebied hierdoor worden afgebroken. Nadat het vet wordt afgebroken, zullen deze cellen via natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd.

Skim Beauty werkt met deze innovatieve technieken om de Cryo behandeling bereikbaar te maken voor een breed publiek.

De Behandeling is mogelijk op armen, buik, billen, dijen, benen en lovehandles. Voor de beste resultaten zijn drie a vier behandelingen nodig met een tussenpoos van 10 tot 12 weken.

Hoe voelt het?

Je voelt dat je huid samengetrokken wordt door een speciale kop die het gewenste gedeelte tot -8 bevriest. Het is een pijnloze en zeer effectieve behandeling. Er is geen verdoving of pijnmedicatie nodig gedurende de behandeling. De behandeling kan 45 tot 60 minuten duren. Daarom hebben we voor jou tijdens de behandeling een koptelefoon met de volledige selectie van Netflix beschikbaar.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), verdwijnen de vetcellen beetje bij beetje en worden ze door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Onze ervaring is dat er resultaten zichtbaar zullen worden na een periode van 2 tot 4 maanden. Het lichaam is echter nog steeds vetcellen aan het afbreken en afvoeren. Dit proces kan door gaan tot 6 maanden na de behandeling. Veel water drinken is dus een aanrader.

Wat zijn de voordelen?

 • Veilige methode van vet verwijdering
 • Pijnloos en effectief
 • Geen operatie nodig
 • Geen hersteltijd nodig
 • Zichtbare resultaten na circa 2 tot 4 maanden

Cosbeau Slimming lotion

Na de behandeling wordt de zone met het Cosbeau Slimming lotion aangebracht. Het Cosbeau slimming lotion is een verstevigende extract en is rijk aan Omega-3-, Omega-6- en alpha-linolzuur. Verder bevat de lotion de fatburner framboos-keton. Deze uit frambozen stammende slimming-werkstof kan cellulitis verminderen, helpt het silhouet en de huidelasticiteit te verbeteren en vermindert ruwe huid. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam). Het is mogelijk dit serum aan te schaffen voor thuisgebruik.

Is cryo geschikt voor iedereen?

Skim Beauty Cryo behandelingen zijn volkomen veilig. Cryo behandeling zijn bedoeld om probleemzones op te lossen die maar niet weg gaan middels een dieet of door te sporten. Het is geen middel om substantieel gewicht te verliezen maar het is wel een geschikt alternatief voor liposuctie. Voor het beste resultaat is het belangrijk om dagelijks voldoende te bewegen en veel water te drinken. De behandelingen zijn volkomen pijnloos er is geen hersteltijd nodig, waardoor je direct je dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken.

 • Prijzen:
 • 1 kop
  € 59,50
  Keuze uit: armen, buik, dijen of benen