fbpx

Tattoo verwijdering

Reken nu af met je ongewenste tattoo!

Tatoeages kunnen een mooie betekenis of versiering zijn op het lichaam. Toch kan het zijn dat je na verloop van tijd spijt hebt van een tattoo, of de tattoo gewoon weg niet is geworden zoals je had gehoopt. In dit geval is een laserbehandeling de beste optie om je tattoo te verwijderen.

Het intakegesprek

Voorafgaand aan een behandeling doen we altijd eerst een gratis intakegesprek. Dit gratis gesprek zal samen met een van onze specialisten zijn en duurt ongeveer 10 minuten. Hierin kunnen jou wensen worden besproken. Verder wordt er tijdens het gesprek de behandelmethode, het aantal behandelingen, de te verwachten resultaten en de kosten hiervan besproken. Na het intakegesprek kun je direct behandeld worden.

De behandeling

Het verwijderen van een tattoo wordt gedaan met een laserbehandeling. Tijdens de behandeling nemen de inktdeeltjes het licht op, de daardoor opgewekte laserenergie breekt de inktdeeltjes vervolgens open tot kleinere delen. Via natuurlijke wegen worden deze kleinere inktdeeltjes uiteindelijk afgevoerd door je eigen afweersysteem.

Tijdens de behandeling zal de tattoo een witte waas krijgen, dit is een normale reactie op de behandeling en wordt ook wel ‘lasersnow’ genoemd. Gemiddeld zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandeling duurt 10 tot 20 minuten afhankelijk van de grootte van de tatoeage. De behandeling is niet geheel pijnloos, je zult kleine prikjes op de tatoeage voelen.

Herstel na de behandeling

Direct na de behandeling zal de huid branderig aanvoelen. Dit zakt na enkele uren weg. Na de behandeling kunnen kunnen blaren en korstjes op de tattoo voorkomen. Deze trekken na verloop van tijd vanzelf weg. Wij raden aan om minimaal 4 weken tussen de behandelingen in te plannen, zodat de huid goed kan herstellen. Pas na volledig genezen kan de volgende behandeling worden gepland.  Gemiddeld zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Belangrijk voor én na de behandeling

  • 1 week voor de behandeling opletten met zonnebaden of onder de zonnebank. Gebruik altijd een goede beschermingsfactor van 30+ en/of bedek de tatoeage zo goed mogelijk;
  • Tot 1 week na de behandeling niet zwemmen;
  • Gebruik geen zelf bruinende crème op de zone;
  • De specialist zal een crème adviseren die na de behandeling helpt met het herstellen van de huid. De crème dient dagelijks gebruikt te worden;
  • De behandeling kan korstjes of blaren veroorzaken. Deze trekken weer weg. Het is erg belangrijk om hier niet aan te krabben, om littekens te voorkomen;
  • Gedurende het herstel van de huid is het belangrijk om zonnebaden of zonnebanken te vermijden. Gebruik altijd een goede beschermingsfactor van 30+ en/of bedek de tatoeage zo goed mogelijk.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Afhankelijk van de tattoo zal de schoonheidsspecialiste beoordelen hoeveel behandelingen er nodig zijn tijdens het intakegesprek. Gemiddelde 5-8 behandelingen elke 4 weken is wel gewenst.

Voor wie is het niet geschikt?

De behandeling is niet geschikt voor:

  • Een gevoelige of beschadigde huid;
  • Voor de donkere huid;
  • Als je bloedverdunners gebruikt;
  • Als je zwanger bent.

Wat zijn de prijzen?

Hieronder de prijzen per behandeling: