• Skim Beauty Rotterdam

    Jong en innovatieve beautysalon op het gebied van huidverbetering en definitief ontharen.

Over Skim Beauty

Met meer dan 22 jaar ervaring als huidspecialist en 15 jaar ondernemerschap in de beauty branche, opende Skim Beauty Rotterdam haar deuren in maart 2019.

Ons doel is om hoogwaardige behandelingen en kwaliteit te leveren voor de beste prijzen. Op deze manier proberen wij kwalitatieve behandelingen, zoals huidverbetering en definitief ontharen voor iedereen mogelijk te maken.

Vaak krijgen wij toch de vraag: Hoe is het mogelijk dat jullie definitief ontharen voor deze prijs kunnen aanbieden?

Ik vergelijk het dan altijd met de luchtvaart. Wij kunnen een grote hoeveelheid mensen voor een aantrekkelijkere prijs op bestemming brengen, net als bij de Economy Class in een vliegtuig. Met onze VIP-behandeling voor het definitief ontharen voelt het alsof je Business Class vliegt, maar voor een Economie-prijs.

Wij hebben meer dan 450 m2 beauty specialisaties onder één dak.

Wat hebben we te bieden?

Bij Skim Beauty willen wij definitief ontharen, huidverbetering, lichaamsverbetering en andere innovatieve behandelingen voor iedereen mogelijk maken. Geniet van een heerlijk moment voor jezelf met één van onze behandelingen. Wij verwelkomen je altijd met een glimlach en onze missie is jou met een glimlach het pand te laten verlaten. Je kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen;

  • Skim Beauty Rotterdam

    Jong en innovatieve beautysalon op het gebied van huidverbetering en definitief ontharen.